Inschrijven

Liefhebbers van biografieën krijgen nu een unieke kans met een bijzondere cursus. In zeven avonden nemen historicus Kemal Rijken en mental coach Tristan Jessurun cursisten mee in de levens van veertien bepalende leiders uit de moderne geschiedenis. Dat doen ze aan de hand van biografieën en met medewerking van deskundigen als Maarten van Rossem, Charles Groenhuijsen, Willem Melching en Kay van de Linde.

Datum, tijd, locatie, kosten

Deze cursus is laagdrempelig, maar ervaring met hoorcolleges en het werken met Engelstalige teksten zijn een pre. Voor meer informatie hierover, neem dan contact met ons op. Wij staan open voor alle vragen. De cursus beslaat zeven avondvullende bijeenkomsten. Hiervoor betaalt u 499 euro excl. btw.
Belangrijk om te weten: aanschaf van de boeken is niet verplicht.

Cursusdata: 31 oktober, 7, 14, 21, 28 november, 5, 12 december 2019.

Inloop om half zeven, aanvang 19.00 uur. Einde uiterlijk om 22.00 uur.

De Roos, PC Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam.

De cursusreeks wordt gegeven in spiritueel centrum De Roos, een unieke locatie aan het Vondelpark in Amsterdam waar filosofie, bezinning en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. "De sfeervolle ruimtes in dit negentiende eeuwse pand geven ons extra inspiratie. We willen dat onze deelnemers zich senang voelen in de ruimte waarin we de cursus geven. De Roos biedt die mogelijkheid", aldus Tristan Jessurun. De Roos is centraal gelegen en goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Inschrijfformulier

Nadat u bent ingeschreven sturen wij u een bevestiging en een factuur. Zodra deze is voldaan, bent u verzekerd van een plek in de eerstvolgende cursusreeks.  

Biografie en Psyche

Geschiedenis en psychologie komen samen

Contact

Tristan Jessurun: 0643902245